+34 633 962 594

info@luxury-realty.com

La Finca de Marbella 2 är nästa steg efter den fenomenala framgången i La Finca de Marbella, en naturlig förlängning bestående av 35 off-plan lyx contemporary villor med 3, 4 och 5 sovrum, med privata pooler, 24 timmars säkerhet och med ett privat klubbhus och spa med jacuzzi, bastu, gym och lounge

Rio Real
Sale price €1,375,000

Description

La Finca de Marbella 2 är nästa steg efter den fenomenala framgången i La Finca de Marbella, en naturlig förlängning bestående av 35 off-plan lyx contemporary villor med 3, 4 och 5 sovrum, med privata pooler, 24 timmars säkerhet och med ett privat klubbhus och spa med jacuzzi, bastu, gym och lounge.

Valet av contemporary design följer marknadsutvecklingen, men det är också en integrerad del av visionen bakom projektet. La Finca de Marbella är utformat för att kombinera en snyggt arkitektoniskt språk med en naturskön miljö omgiven av olivlundar. I mötet av natur och modernitet vill vi erbjuda det bästa av två världar, som i fallet med en plats som är lugn och säker men samtidigt central och bekväm.

Framgången för La Finca de Marbella är fast grundad på unika säljpunkter. Utmärkt läge, snygg design, högsta kvalitet och konkurrenskraftig prissättning. Den vinnande kombinationen har tillåtit oss att förlänga det ursprungliga konceptet till den nya fasen på intilliggande mark, med några uppgraderade designfunktioner som vi är stolta över att presentera.
La Finca de Marbella 2 tillåter köpare att välja mellan två huvudsakliga villa designer med variationer av köks layouter och antalet sovrum, vilket ger köparen den önskvärda skräddarsydda kvalitén. Den nya fasen introducerar också ett 5 sovrums hem för att möta unika köpares specifikationer.
Noggrann planering har säkerställt att det kommer att finnas vy över havet och bergen från många av tomterna. Majoriteten av tomterna har sydväst orientering med utsikt över Marbella och det gnistrande Medelhavet, det vackra La Concha berget, och det berömda Puerto Banús. På en klar dag finns det utsikt över Gibraltar och Afrika.

En av de mest anmärkningsvärda konstruktionsegenskaperna hos villorna är användningen av stora fönster för att maximera ljus och rymd. I de öppna vardagsrummen är fönstrerna av full höjd, från golv till tak, och i nästan alla villor dras dessa glasdörrar in i väggarna. Denna funktion förenar de inre och yttre ytorna och tillåter ägarna att maximera sin njutning av den unika mikroklimat som Marbella har att erbjuda, året runt.

La Finca de Marbella 2 erbjuder två fantastiska och olika villa stiler, The Iroko och Ebano. Dessa designer är byggda på den framgångsrika och populära Pino modellen i den första fasen av La Finca de Marbella. Båda modellerna finns i 3, 4 eller 5 sovrums design. Vi erbjuder också en 4S modell för en mer rymlig 4 sovrums villa med ett större kök och utökat vardagsrum. Vi är glada att kunna erbjuda dessa utökade modeller och att göra det möjligt för köparen att arbeta med designers för att skapa en unik bostad för sin familj. De privata tomterna är vackert formgivna och varje inkluderar en privat pool och carport.

Tillsatsen av ett privat klubbhus och spa tillgängligt exklusivt till La Finca residenter, som har en 15 meters inomhuspool, gör det ännu mer önskvärt att bo i La Finca de Marbella 2.

  • Address: Rio Real
  • City: Marbella
  • Neighborhood: Rio Real

Detail

Updated on October 30, 2019 at 9:23 am

  • Property ID: 2413MLV
  • Price: €1,375,000
  • Area: 517 m2 - plot
  • Bedrooms: 4
  • Garage Size: 2
  • Property Type: villa
  • Property Status: For Sale

No Review ( 0 out of 5 )

Write a Review

Login for Review
× How can I help you?